Selecteer een pagina

Help mij mijn nieuwe film De laatste dans te realiseren door mijn crowdfundcampagne te bekijken en een leuke reward te kiezen en of door de campagne te delen in jouw netwerk. Bekijk de campagne hier: https://cinecrowd.com/delaatstedans Alle views, bijdragen en shares zijn even welkom! ❤

Crowdfund teaser De laatste dans


Het verhaal
De film De laatste dans is een korte documentaire over drie liefdeskoppels die elkaar leerden kennen in de dansschool van mijn ouders. De dansschool bestaat niet meer maar leeft door in vele harten en herinneringen. Die herinneringen wil ik tastbaar maken. Samen met de stellen blik ik terug op hoe liefde vinden toen was en dansen zij hun ‘laatste dans’ in een replica van de dansschool. Meer nieuws over alles binnenkort. Liefde!

De laatste dans wordt gemaakt door
Regie: Marieke de Bra
Productie: Nuria Zantman (en ik)
Camera: Pauline Skoreng
Gaffer: Maxime Pottuit
Geluid op set: Morten Brogaard
Setdesign: Jeroen Echter
Muziek en audio design: Jobbe Strobosch
Montage: Django Agterberg

En mede mogelijk gemaakt door
CineCrowd
Kunstloc
Cultuur Verbindt Roosendaal