Selecteer een pagina

For VICE Festival guide I realised tear-out-and-fold-hygienic-cones for women. They make pieing on a party easier whilst emptying your bladder on my exes faces. Why? Because they left a bad taste in my mouth and it’s pay back time!
Here’s a little video tutorial on how to use them: VOOR DE POES

Tim (L) en Arthur (R)

ARTHUR
We vonden elkaar al weken leuk, maar telkens liep het mis. Eerst door zijn vakantie, daarna een ‘bevriend’ pussyblocker en later door het verdrinken van mijn telefoon. Maar daar stond hij dan, op hetzelfde feestje als ik. Het werd dus al snel duidelijk dat wij die avond samen zouden afsluiten. Toen we eindelijk in bed lagen, “leek ik wel een dood paard”, vond hij. Zei hij dat nou echt hardop? “Ik lijk op een dood paard omdat jij niet weet hoe je een vrouw moet bevredigen, ok.”

Martijn (L) en Geert (R)

GEERT
We hadden een paar maanden verkering en ik zag in hem voor het eerst in mijn leven een echte soulmate (ook al geloof ik niet dat die bestaan). Er was eigenlijk helemaal niets vervelend aan hem. Ja, misschien dat hij elke avond een blowtje rookte en snel afgeleid was op straat. Dat waren zijn irritantste trekjes, dus ik zat best goed vond ik. Totdat hij opbiechtte dat hij mijn moeder ook geil vond.